>>>>>>>29/4-09<<<<<<


Vad är det äckligaste sättet att göra slut på?

genom att bara ta bort kontakten från msn, facebook, mobilen mm.?

Kan säga att ja tycker att det e så jävla fuuuuuuul att göra det. Det där känns när man fått reda på att någon gjort det. Men ja, inte värt att falla tårar för det. Men sånt händer.




torsdag den 29 april 2009

ännu en dag har gått.. dagen har varit ganska kul förutom att en kärringjävel skällde ut mej när ja cyklade på trotoaren :p sammanlagt har jag blivit utskälld 3 ggr :p Det som va så bra idag va att ja tjaffsade emot kärringen(payback!) HAHAHa! det va kuul :) Nu fortsätter vi med min dag:)
vaknade 08.00(
30 min innan lektionen)och tänkte på om man skulle ta sovmorgon =p men ne.. det blev inte det så när man kom till skolan så va "bästa pia" sjuk..  damn asså xD jag som håller på me min "mvg" projekt =p.. typ en modell av en fontän HAHAHA! efterskolan så hjälpte ja mamma 1 timma i restaurangen för att hon skulle ut å handla. gissa vad :D fick typ 200kr i dricks sammanlagt av två bord :o hahaha! Men
Nu har jag lov om man nu kan kalla det :p vissa andras lov börjar på fredag :o  men ajajaj, mobbad :p


Dålig dag !

Jag förstår inte vad det är med tjejer. Jag börjar bli trött på att tjaffsa hela tiden.
Men jag kan inte rå för att det inte blev nåt... önska att man kunde spola tillbaka i tiden

PS. min födelsedag på lördag.. blir väl ensam som vanligt då...


Utkast: Min dag ...

Min dag : Vakna, skola(1 lektion), hem, sova, äta, trafikskolan, kebab, hem =p
                 Svarade på ännu 50 frågor till i trafikskolan(de har 6 olika pärmar med 50 frågor i varje som man måste klara) första försöket fick ja 10 fel :( skääms! andra förssöket kan man säga att jag fick alla rätt :D (man lär sig av sina misstag=D). Fundera på att boka teori och uppkörning men jag vågar inte :p . tänk om jag failar på teorin... skäms då:p   dax att fortsätta plugga teori!!

Hur gör man en snygg design? =p Min blogg ser ganska tråkig ut... men tycker att den är bättre än en viss person jag syftar på hahaha!


27 april 2009

                                                                      

Idag har jag köpt MD Formulations kräm, den dyraste krämen som ja köpt i mitt liv :( . den kostade 570 kr! Dom i butiken rekkomenderade den och sa att den va bra mot akne från finnar och mycket mer :) så ja litade på dom köpte den :D. Nu får ja väl ba hoppas på att den funkar! :)

PS: idag gjorde jag riskutbildning nr.1 om droger och alkohol... fick lida i 3 jävla timmar!!! men äntligen är ja klar me båda riskutbildningar :D.      Körkort!! here i come!!! :D

sääääääääääs!


Ny Här !

HejsanSvejsan mina vänner!

Mitt namn är vincent och här ska ja berätta om mitt vardagliga liv, som ni ser är jag nybörjare än så länge, men hoppar ni njuter av min blogg! :)

puss! =)

RSS 2.0